Wij zijn een Uw Slager "Versmarkt'

waarbij alles draait om vers

Groenten

Dennis Ytsma is van alle markten thuis, zo kunt u bij ons terecht voor een heerlijk stukje vlees, of een lekkere goed gevulde gourmetschotel. Maar zelfs voor groenten bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment is dan ook zeer uitgebreid. Groente is goed voor de gezondheid, want het levert veel vitamines en mineralen.

Fruitmanden

Wilt u iemand eens op een gezonde manier verrassen, dan kunt u ook bij Uw Slager Dennis Ytsma terecht. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment verse groenten en fruit. En voor een speciaal kado maken wij de prachtigste fruitmanden, met de mooiste en meest verse fruitsoorten.

De fruitmand is al verkrijgbaar vanaf € 10,00. Wij kunnen de fruitmand geheel naar uw wensen aanpassen.

Brood van de warme bakker!

Wat is er lekkerder dan een heerlijk vers broodje? Al ons brood komt van Bakkerij de Jong, en wordt iedere dag vers aangeleverd. De warme bakker De Jong levert ons ook diverse specialiteiten zoals: krentenbrood, suikerbrood en roggebrood. Zelfs diverse soorten banket en koeken vind u bij ons in de winkel.
 

Iedere ochtend bakken wij verse broodjes!

 

HANDGEMAAKTBROOD is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten, volgens een meer dan 100 jaar oude receptuur. Alle broden worden met de hand afgewerkt.
Vervolgens worden ze op de steenovenvloer afgebakken.

Ieder brood heeft zo zijn eigen artisanale uitstraling. Kwaliteit staat voorop en tijd is het allerbelangrijkste ingredient.

Handgemaaktbrood werkt uitsluitend met natuurzuivere ingredienten en gebruikt dus geen enkele toevoeging om het brood te verbeteren.

Lees meer over HANDGEMAAKT brood

Uw Slager Dennis Ytsma

Hoofdweg 4
9164KL Buren
0519542073
0519543231

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit