Brood van de warme bakker!

Wat is er lekkerder dan een heerlijk vers broodje? Al ons brood komt van Bakkerij de Jong, en wordt iedere dag vers aangeleverd. De warme bakker De Jong levert ons ook diverse specialiteiten zoals: krentenbrood, suikerbrood en roggebrood. Zelfs diverse soorten banket en koeken vind u bij ons in de winkel. 

Iedere ochtend bakken wij verse broodjes!

 

HANDGEMAAKTBROOD is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten, volgens een meer dan 100 jaar oude receptuur. Alle broden worden met de hand afgewerkt.Vervolgens worden ze op de steenovenvloer afgebakken.

Ieder brood heeft zo zijn eigen artisanale uitstraling. Kwaliteit staat voor op en tijd is het allerbelangrijkste ingrediënt. Handgemaaktbrood werkt uitsluitend met natuurzuivere ingrediënten en gebruikt dus geen enkele toevoeging om het brood te verbeteren.

Fruitmanden

Wilt u iemand eens op een gezonde manier verrassen, dan kunt u ook bij Uw Slager Dennis Ytsma terecht. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment verse groenten en fruit. En voor een speciaal cadeau maken wij de prachtigste fruitmanden, met de mooiste en meest verse fruitsoorten.

De fruitmand is al verkrijgbaar vanaf € 10,00. Wij kunnen de fruitmand geheel naar uw wensen aanpassen.

Groenten

Dennis Ytsma is van alle markten thuis, zo kunt u bij ons terecht voor een heerlijk stukje vlees, of een lekkere goed gevulde gourmetschotel. Maar zelfs voor groenten bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment is dan ook zeer uitgebreid. Groente is goed voor de gezondheid, want het levert veel vitamines en mineralen.

Wij draaien op Midmid